Notícies 12. 25/09/2019

L’Ajuntament de Salou vol decidir els espais del municipi on s’han de celebrar les manifestacions. El Ple ha aprovat aquest matí una moció demanant la modificació de la llei orgànica que regula el dret de reunió i manifestació perquè sigui l’Ajuntament qui en última instància pugui definir o determinar els recorreguts de les manifestacions. S’ha aprovat per àmplia majoria perquè només hi han votat en contra els 4 regidors d’Esquerra Republicana.

Justament manifestacions que s’intensificaran al territori aquesta tardor arran de la sentència del judici del procés català. Aquest dimarts ja n’hem tingut un avançament. Prop d’un miler de persones van concentrar-se a Tarragona en protesta de les detencions de 9 activistes de CRDs d’aquest dilluns per un presumpte delicte de terrorisme, rebel·lió i tinença d'explosius que investiga l’Audiència Nacional.

L’escola d’adults d’Altafulla no iniciarà el curs fins que no regularitzi la situació dels seus treballadors. Per engegar el nou curs, l’Ajuntament es manté a l’espera de la resolució d’una investigació d’Inspecció de Treball que estudia possibles irregularitats en la contractació dels treballadors.

Punt final a les Festes de Santa Tecla. 15 dies amb més de 450 actes per tots els públics que hem també s’han viscut a Tac12 amb nombroses retransmissions en directe. Les tarragonines i tarragonins van acomiadar ahir les festes amb la sorollosa i espurnejant traca que va encendre les lletres ‘Visca Santa Tecla’.

Lucas del Paso ja ha completat la meitat del camí per assolir el rècord Guiness a sobre d'una moto nàutica i sense ajuda directa. El salouenc ha continuat avui el trajecte després d'una breu aturada a casa i amb la intenció de connectar Portugal amb Itàlia el 6 d'octubre.

 

 

 

Programes més recents a TAC12