Notícies 12. 20/09/2019

Amb l’expectativa de les possibles tempestes, Tarragona s’endinsa als dies principals de Santa Tecla. I els viurem en directe per Tac12, demà amb el pregó d’Eduard Boada, l’emissió del documental que se li ha dedicat, la baixada de l’àliga, i dilluns, el lluïment del seguici, la Diada i la Professó, acabant dimarts amb els pilars caminant.

Ple marcat a Torredembarra per la falta d’agents a la policia local i el debat obert sobre la contractació de seguretat privada per fer-hi front. A Altafulla, Alternativa i Junts han demanat al jutjat la impugnació del ple extraordinari del 26 de juny que va servir per aprovar el nou cartipàs, amb EINA, PSC i Ara Altafulla al govern.

A Altafulla, justament, desallotjades prop de 250 persones aquest matí per perill d’inhalació de clor a un hotel de la Via Augusta. Una barreja de productes químics hauria generat l’incident del qual n’han resultat dues persones ferides. Han estat traslladades a l’Hospital de Santa Tecla.

El Port de Tarragona licita la primera fase del nou moll per a creuers. Hi invertirà més de 34 milions d’euros, i es preveu que es construeixi en un any i mig. La infraestructura serà una terminal de creuers amb capacitat per a dos vaixells simultanis de més de 230 metres d'eslora

Diumenge a les 12 del migdia el Nàstic buscarà davant el Cornellà la primera victòria com a local que acabi amb els dubtes existents. El triomf de la setmana anterior ha de tenir conitnuïtat per confirmar la millora experimentada pels de Xavi Bartolo.

 

 

 

Programes més recents a TAC12