Notícies 12. 26/09/2019

El Partit Popular denuncia a la Junta Electoral la presència de la pancarta per la llibertat dels presos polítics a la façana de l'Ajuntament de Tarragona. Ciutadans ho farà a partir de dilluns, quan es debatrà al Ple, per dues mocions del PP i de Ciutadans. Pau Ricomà, qui els populars ataquen directament, diu que no ha rebut cap notificació i considera les accions com un atac a la llibertat d'expressió i els drets humans. Queda per conèixer la postura dels comuns, que es van abstenir en la moció per la pancarta.
Això en un ple en què la CUP plantejarà les seves propostes per donar utilitat a les instal·lacions de l'Anella Mediterrània. Alhora, demanaran que als pressupostos del 2020 incloguin les inversions necessàries per enllestir l'equipament del Palau d'Esports.
L'Ajuntament de Montblanc defensarà fins a les darreres conseqüències no haver de pagar el deute de més de 700.000 euros a l'empresa Verallia en concepte d'impostos de l'IBI i l'IAE, arran d'un compromís pres en anteriors legislatures al que l'obliga una sentència judicial. La Comissió d'Assessorament Jurídic de la Generalitat tindrà l'última paraula sobre la validesa dels convenis signats.
Torredembarra votarà en una consulta sobre el retorn de l'escultura Alfa i Omega retirada el mes de juny del 2018 de la seva façana marítima, o el de la piràmide metàl·lica que dècades enrere va presidir el bloc de formigó. Encara s'ha de decidir el termini i format de la consulta.
Christian Musoko podria debutar aquest dissabte amb el Club Bàsquet Valls. El pivot congoleny ja treballa amb els seus nous companys i es preveu que sigui un dels puntals del projecte d'Oriol Pozo.

 

Programes més recents a TAC12