Notícies 12. 24/09/2019

Preocupació entre el sector hoteler de la Costa Daurada per la fallida del touroperador britànic Thomas Cook. Portava cada temporada 53mil turistes britànics, dels quals entre 3 i 4.000 tenien encara prevista la seva estada en les properes setmanes. Un impacte menor doncs, del que hauria pogut ser a principis de temporada. En qualsevol cas, a l’aeroport s’han cancel·lat una trentena de vols previstos. El Regne Unit repatriarà el turistes que s’hagin quedat sense vol de tornada.

Els pilars caminant de les 4 colles castelleres de Tarragona, completen el seu recorregut, en directe per Tac12, aquesta Diada de la Mercè. Xiquets de Tarragona i Colla Jove han arribat segons el previst, mentre els castellers de Sant Pere i Sant Pau han estat els més ràpids. I amb 24 pilars consecutius complerts pels Xiquets del Serrallo com a dades destacades.

Comença la construcció d'un pas per sota del pont de Ramon d'Olzina a Vila-seca per connectar el Polígon Alba i el cementiri sense passar per la carretera. Un projecte complex que s'ha endarrerit per un informe de seguretat previ.

Montblanc converteix a sentit únic el carrer de la Muralla Sant Jordi, a partir de dilluns vinent. És el pas d’un projecte més ampli de reordenació del trànsit a la capital de al Conca que inclourà la creació de rutes escolars segures

Salou vol fer història diumenge i batre el rècord d'inscrits i de recaptació de la Sosciathlon, una trobada popular solidària que enguany recaptarà fons per a la lluita contra l'alzheimer i la paràl·lisi cerebral. L'objectiu és superar els 20.000 euros.

 

 

Programes més recents a TAC12