×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 355

banner programa interes

Interès

El programa econòmic de TAC12 on prenen protagonisme els actius del Camp de Tarragona i les seves iniciatives empresarials i econòmiques. Presentat per Xavier Lozano, el programa visita empreses i punts d'activitat econòmica del territori.

Emissió

Consulteu la graella de programació.

Vídeos

 

Interès. La sortida de la crisi

Divendres, 21 Desembre 2018 09:49
El programa d'economia de Tac12 analitza les dades de l'anuari econòmic comarcal del BBVA que situa el Camp de Tarragona com a líder de recuperació econòmica, pel sector serveis i industrial. Amb el catedràtic Josep Oliver analitzem també el retrocés…

Interès. El turisme de Ciutat

Divendres, 07 Desembre 2018 12:14
El programa d’economia de Tac12 analitza avui el futur del sector turístic a la ciutat de Tarragona amb responsables de càmpings, hotels, apartaments i hostels, després dels últims rècords i la seva petició d’una estratègia conjunta de ciutat.  

Interès. El Port més enllà del mar

Divendres, 19 Octubre 2018 11:38
El programa econòmic de Tac12 visita la terminal intermodal La Boella al Port de Tarragona. Xavier Lozano entrevista el president de l’Autoritat Portuària, Josep Andreu, sobre l'expansió al centre de la península i la futura terminal de creuer. 
El programa econòmic del Camp de Tarragona clou temporada amb l'última entrevista al president del Port de Tarragona abans del seu relleu al capdavant de l'Autoritat Portuària de Tarragona. Josep Andreu fa balanç del seu mandat des de la nova…
Pàgina 1 de 3

Programes més recents a TAC12