FOCS_1180_435.png

Els Focs

Viu el 30è Concurs Internacional de Focs Artificials de Tarragona de la millor manera possible. TAC12 t'apropa aquest any els focs des de l'aire i amb un acompanyament d'accent tarragoní gràcies a la música de la Banda Unió Musical de Tarragona.

 

Vídeos

TAC12 t'ofereix el Concurs de Focs com mai l'has vist. Des de l'aire, gravat amb dron des del cel tarragoní. 30È CONCURS INTERNACIONAL DE FOCS ARTIFICIALS DE LA CIUTAT DE TARRAGONA. El certamen pirotècnic de la Mediterrània. Pirotècnia Millet et une Étoiles (França).
El Concurs de Focs com mai l'has vist. Des de l'aire, gravat amb dron des del cel tarragoní. 30È CONCURS INTERNACIONAL DE FOCS ARTIFICIALS DE LA CIUTAT DE TARRAGONA. El certamen pirotècnic de la Mediterrània. Pirotècnia Mediterráneo (València)
El Concurs de Focs com mai l'has vist. Des de l'aire, gravat amb dron des del cel tarragoní. 30È CONCURS INTERNACIONAL DE FOCS ARTIFICIALS DE LA CIUTAT DE TARRAGONA. El certamen pirotècnic de la Mediterrània. Pirotècnia Zarzoso (Castelló)
TAC12 t'ofereix el Concurs de Focs com mai l'has vist. Des de l'aire, gravat amb dron des del cel tarragoní. 30È CONCURS INTERNACIONAL DE FOCS ARTIFICIALS DE LA CIUTAT DE TARRAGONA. El certamen pirotècnic de la Mediterrània. Pirotècnia Gironina (Catalunya…