DONES_A_LA_HISTORIA_DE_TARRAGONA.jpg

Dones a la història de Tarragona

Dones a la història de Tarragona és una producció de TAC12, l'Ajuntament de Tarragona, la Biblioteca Hemeroteca Municipal i el Museu d'Història. En cadascun dels capítols repassem la història i trajectòria de dones rellevants de Tarragona.

Emissió
Dimarts 20:30 i 22:30 h
Dimecres 20:30 i 22:30 h

Vídeos

Rosa Mallol Pons 'Pachicha' ha estat pionera en molts àmbits però en aquet cas ens centrem en la seva faceta de futbolista. Va jugar a l’USFEAC tarragoní, al Reus i, durant 18 temporades, a l’Espanyol.
Tecla Martorell Salvat i Mariona Flavià Gaya són mestres i pedagogues que van iniciar les aules d’adults durant el primer ajuntament democràtic.
Va ser la primera nena a pujar als castells dels Xiquets de Tarragona. Era l’any 1974 i des d’aleshores ha viscut els castells intensament. 
Anna M. Bofarull és directora i productora de cinema. El seu cinema té un alt contingut social i sol centrar-se en protagonistes femenines.
A la dècada dels anys setanta del segle passat, quan l’anticoncepció estava penada i l’avortament prohibit, amb un grup de dones posa en marxa, de manera clandestina, un centre de planificació familiar.
Pàgina 1 de 7

Programes més recents a TAC12