DONES_A_LA_HISTORIA_DE_TARRAGONA.jpg

Dones a la història de Tarragona

Dones a la història de Tarragona és una producció de TAC12, l'Ajuntament de Tarragona, la Biblioteca Hemeroteca Municipal i el Museu d'Història. En cadascun dels capítols repassem la història i trajectòria de dones rellevants de Tarragona.

Emissió
Dimarts 20:30 i 22:30 h
Dimecres 20:30 i 22:30 h

Vídeos

Des del juny de 2022 Núria Pérez és la directora del 'Diari de Tarragona', fet que la converteix en la primera professional responsable del rotatiu, una de les capçaleres més veteranes de l'Estat.
Parlem amb la Sylvia Fontana, la nadadora més important de la història de l'esport tarragoní, sobre la seva carrera i la precoç retirada.
En ple franquisme les treballadores d'aquesta fàbrica tèxtil de Tarragona van aconseguir unes condicions de treball dignes a base de vagues i manifestacions, sempre amb les seves bates vermelles com a bandera.
Montserrat Nadal, biòloga i enòloga és considerada pionera i referent en el món del vi com a docent, divulgadora i investigadora. Recentment, ha rebut el títol de Filla Predilecta de Tarragona.
En aquesta ocasió, parlem amb Viviana de Salvador Deop, néta del periodista Lluís de Salvador, molt significat políticament.
Pàgina 1 de 5