Connecta 10Comarques. Capítol 172

Incertesa sobre el futur del nom de Sant Carles de la Ràpita. Els resultats de la consulta popular organitzada ahir demanen per àmplia majoria canviar el nom del municipi per La Ràpita, però per molt poc no s’ha aconseguit el mínim que van acordar els partits polítics del municipi per fer-ho automàticament. De seguida som doncs en aquesta població del Montsià per analitzar la situació. I sobre consultes que s’han fet una realitat tenim d’exemple Poblenou del Delta, on els veïns van decidir el maig restringir l’accés de vehicles al poble durant la temporada alta. Precisament aquest pont del Pilar la mesura ja no estava operativa i molts turistes hi ha anat, sabrem com s’ha viscut. 

A partir de divendres cauran la majoria de restriccions per frenar la pandèmia, excepte la mascareta. Parlarem amb el sector de l’hostaleria i la cultura que recuperaran el 100% dels aforaments.

Avui acabarem a Reus llegint contes amb braille, una iniciativa de la Biblioteca Central Xavier Amorós per donar conèixer els més petits aquest mètode de lectura per a les persones invidents

Programes més recents a TAC12