Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

L'Arxiprestat de la Conca unifica la comarca en 4 unitats parroquials

La Conca de Barberà passa de 6 unitats parroquials a 4, o el que és el mateix totes les parròquies de la comarca es gestionaran ara amb 2 preveres menys. El nomenament dels rectors el va aprovar l’Arquebisbe de Tarragona aquesta passat 19 de setembre i, d’aquesta manera, els sacerdots que ja tenien responsabilitat a la Conca ara se’ls encomana la gestió d’altres parròquies.

D’aquesta manera, la comarca s’estructurarà a partir d’aquest octubre en les unitats pastorals de Montblanc, encomanada al plebà Simó Gras; l'Espluga, en mans de Marcus Vinicius Teixeira; Santa Coloma, de Joan Francesc Amigó, i Sarral-Solivella, responsabilitat de Adam Safianczuk. Unes unitats que incorporen entre 5 i 6 pobles de les rodalies.

L’agenda dels mossens s’intensifica durant els caps de setmana que és quan celebren l’eucaristia, en alguns municipis cada quinze dies, mentre que entre setmana es dediquen principalment a la parròquia més gran. És el cas del rector de l’Espluga, que admet la càrrega de responsabilitats, però ho veu factible amb l’ajuda dels laics.

Aquesta divisió de les unitats parroquials ha estat impulsada per part de l’arxiprestat de la Conca de Barberà per tal d’arribar a tots els municipis i facilitar-ne la gestió.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ