Dotze montblanquins gaudeixen del seguici des del balcó del consistori

Aquest migdia s’ha celebrat l’ofici solemne en honor al Patró de Montblanc. Per primer cop, dotze montblanquins han pogut veure al seguici des del balcó del consistori. L’equip de govern els ha rebut amb aplaudiments a la seva arribada al saló que dóna accés al balcó. Són els guanyadors del primer concurs que ha obert l’Ajuntament per poder gaudir de la festa des de la posició que normalment ocupen els càrrecs polítics.

27 persones es van apuntar al concurs per poder gaudir d’aquestes espectaculars vistes del seguici. Només 6 han estat escollits guanyadors, i aquests han pogut portar acompanyants. Els primers guanyadors del concurs han valorat positivament l’experiència viscuda durant aquesta diada.

Com és habitual els Nanos han ballat davant de la Casa de Vila, sota la mirada, en aquesta ocasió, dels guanyadors del concurs. L’alcalde i la regidora de festes els han acompanyat per explicar les actuacions del seguici. Finalment, els Gegants han ballat a ritme de la Banda de Música Verge de la Serra.