El Consell Comarcal de la Conca aprova la nova estructura organitzativa

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha aprovat la seva nova estructura organitzativa aquest dilluns en el primer ple d’aquest mandat. Magí Trullols va ser investit president la setmana passada i ara s’ha aprovat la vicepresidència en mans de la montblanquina Carme Pallàs, d’esquerra. També assumirà la cartera d'habitatge, mentre que el regidor de l'Ajuntament de Montblanc Santi Porta serà el conseller de promoció econòmica. 

Aida Morgades, de l'Espluga, serà la consellera d'Igualtat, mentre que l'alcalde espluguí, Josep Maria Vidal, no assumirà cap cartera però sí formarà part de la junta de govern del consell. Després de l’acord d’unitat, la junta de govern es completa amb dos consellers d’ERC, Vidal i Ramon Maria Caixal; dos de Junts, Rosa Sánchez i Josep Amill, i també Josep Sales de la FIC.

D’altra banda, el Consell Comarcal de la Conca també ha definit les competències dels consellers comarcals i les noves composicions de l’Organisme Autònom de Desenvolupament i de l’Organisme de Gestió dels Serveis Mediambientals.