Clam contra les polítiques repressives de l'Estat a l'Acampada Jove

Les joventuts d'Esquerra Republicana han demanat al president espanyol Pedro Sánchez, que acabi amb les polítiques repressives que consideren té l'Estat cap a Catalunya. Els republicans van celebrar amb motiu de l'Acampada Jove de Montblanc, el seu acte polític anual, on hi va assistir el president del Parlament, Roger Torrent i on es va demanar un any més la llibertat dels líders independentistes empresonats.

Montblanc s’ha acomiadat ja de l’Acampada Jove. Un cap de setmana ple de música i festa però també de reivindicació política. La Plaça Major va acollir aquest diumenge l’acte polític central del festival que va comptar amb la presència del president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, i de la parlamentària per la demarcació de Tarragona, Raquel Sans, entre d’altres. Més enllà del clam per la llibertat dels presos i preses polítiques i del retorn dels exiliats, es va enviar un contundent missatge al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, perquè cessin, diuen, les polítiques repressives de l’Estat i l’actitud arrogant del mandatari socialista.
 
Des de l’organització de l’Acampada Jove celebren la mobilització del jovent republicà i la consciència social i política d’aquest col·lectiu. Asseguren que aquest és el camí per derrotar, diuen, el feixisme creixen que es viu arreu del món.
 
Montblanc torna a la normalitat després que més de 27mil joves hagin passat pel festival politico-musical. Ara, toca preparar l’edició de l’any vinent que es preveu més reivindicativa que mai pel context polític i social i per la celebració del 25è aniversari de l’Acampada Jove.