Montblanc ja està a punt per obrir la 24a Acampada Jove

Al recinte de l'Acampada Jove avui és un anar i venir de gent. S'ultimen els preparatius perquè demà obri portes la 24a edició del festival, l'onzena a Montblanc.
 
Tot i que fa dies que hi treballen, aquesta setmana han arribat a Montblanc tots els voluntaris de Jovent Republicà que fa possible l'Acampada. El dia serà llarg per deixar-ho tot a punt.
 
Entre les novetats d'enguany destaca la redistribució d'alguns espais. La zona de taquilles s'ha ubicat a la zona on es formaven les cues amb l'objectiu d'agilitzar-les. I a la zona on tradicionalment hi havia les taquilles s'hi ha instal·lat la carpa República, un espai que es va estrenar l'any passat on s'hi faran xerrades i concerts de petit format. 
 
Tot i que el festival obrirà portes demà al matí, avui ja s'hi podien veure alguns dels primers acampats, que aquesta nit ja l'han passat a Montblanc. Els esperen tres dies de música en directe i reivindicació política.  Un any més, l'Acampada Jove recordarà els presos i exiliats polítics amb diversos actes.