Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

La Festalateva de Montblanc potencia les activitats per a joves en el seu quinzè aniversari

La Setmana de la Joventut de Montblanc es reinventa en l'any del seu quinzè aniversari. La Festalateva 'FLT' vol potenciar les activitats per a joves, sense deixar de banda l'espai per als més petits, que els darrers anys han anat agafant més protagonisme.

L'espai Kids, l'espai plaça, l'espai cuina, un espai multimèdia o l'espai torre, que ocupa la torre de Barjaula a la muralla per fer-hi xerrades sobre autoestima i diversitat sexual, són les propostes de l'edició d'enguany, amb tallers i activitats per a joves i infants.

Moltes entitats de Montblanc s’han volgut apuntar a l’edició d’enguany per mostrar la seva feina i deixar a la canalla experimentar el que seria formar part d’elles. Aquestes novetats venen acompanyades d'un canvi en la imatge gràfica de la festa, que abandona el nano i les imatges estiuenques i adopta una imatge més transgressora.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ