Habitatge i Igualtat, noves regidores del cartipàs de Montblanc

Amb dues noves regidories com Habitatge i Igualtat i amb una continuïtat majoritària entre els regidors que ja tenien responsabilitats de govern en el darrer mandat. D'aquesta manera s'estructura el nou cartipàs de l'ajuntament de Montblanc que es va aprovar aquest dimecres juntament amb les noves retribucions dels regidors del consistori

El primer plenari extraordinari del nou mandat a l'ajuntament de Montblanc va servir per definir el nou organigrama del consistori i la delegació de funcions en els diferents regidors de l'equip de govern, a través del nou cartipàs municipal.

En aquest, Josep Andreu, a banda de l'alcaldia, assumirà també les competències en matèria de patrimoni. Francesc Benet assumirà entre d'altres la cartera d'urbanisme i la de nova creació d'habitatge. Les noves incorporacions al govern, Carme Pallàs i Judit Pere assumiran benestar social, comerç, ensenyament la primera i cultura, festes, participació la segona.

Turisme, esports i joventut seran per Oriol Pallissó, mentre que l'altre regidor que continua, Santi Porta continuarà amb manteniment i medi ambient entre d'altres. Per últim, Cesc Viñas serà el regidor d'hisenda i règim intern i comunicació.

Un nou cartipàs que des de l'equip de govern qualifiquen de preparat i continuista, donant valor a les noves regidories d'habitatge i igualtat.

El plenari també va aprovar les retribucions dels diferents regidors, tant per dedicacions parcials com per assistències. Ho va fer només amb els vots favorables de l'equip de govern.