Els Premis d'Honor reconeixen una vintena d'entitats de la Conca de Barberà

El Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí i l'associació Museu Arxiu de Montblanc van ser alguns dels principats guardonats aquest passat divendres en una nova edició dels Premis d'Honor de la Conca de Barberà. Un acte que va servir per tancar l'actual legislatura al Consell Comarcal.

El Consell Comarcal va entregar, el passat divendres, els Premis d'Honor de la Conca de Barberà en un acte celebrat a Montblanc. 

Una vintena d'entitats, empreses i personalitats van ser guardonades en la quarta edició dels premis, que tenen l'objectiu de reconèixer la trajectòria d'entitats i persones de la comarca. 

La Distinció d'Honor la van rebre enguany dos museus: el Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí pels seus 30 anys i l'associació Museu Arxiu de Montblanc pels seus 60 anys d'història. Les dues entitats van reivindicar la cultura com una eina imprescindible de la nostra identitat. 

Entre les entitats premiades, diversos clubs de Montblanc que estan d'aniversari: el tennis, el Club Atlètic o el bàsquet. Aquest darrer va reivindicar que fa 50 anys van ser pioners en la incorporació de dones. 

Els premis van servir també per tancar l'actual legislatura al Consell Comarcal. El seu president, Francesc Benet, va aprofitar per fer balanç de la feina feta. 

També es van premiar, entre d'altres, als Pastorets de Montblanc, l'empresa Teixidó Garrell de l'Espluga o la cooperativa vinícola de Sarral.