Boikot, El Diluvi, Buhos i Alidé Sans, nous grups confirmats a l'Acampada Jove 2019

Avui s'ha presentat la nova edició de l’Acampada Jove, que millorarà algunes instal·lacions del festival a la Conca de Barberà, l’espai República. També s'ha parlat del futur de l'Acampada a Montblanc, a les portes del seu 25è aniversari.

Boikot, El Diluvi, Buhos i Alidé Sans són els quatre nous grups confirmats que actuaran a l'Acampada Jove 2019. S'han anunciat avui a Montblanc, on també s'han presentat altres novetats de l'edició d'enguany, l'onzena a la vila. L'organització aposta per ampliar l'espai República, estrenat l'any passat, on es va donar protagonisme a la música de cantautores.

A més, es mou i s'instal·larà a tocar de la zona 1 d'acampada. Això farà moure les guixetes d'entrades, que se situaran on hi havia l'espai República, a tocar de la zona 4 d'acampada. Confien que així es minimitzaran els temps d'espera a les cues.

Aquesta serà la darrera edició del festival amb el conveni actual amb l'Ajuntament de Montblanc. La voluntat de les dues parts és que el festival continuï a Montblanc, però esperaran a formalitzar-ho un cop passades les eleccions municipals, perquè sigui el nou govern qui ho signi.

L'organització del festival, que l'any vinent celebrarà els seus 25 anys d'història, també reforçarà la neteja del recinte de l'acampada un cop acabat el festival, per minimitzar al màxim l'impacte ambiental. També es tornarà a conscienciar als acampats de la importància de reciclar tots els residus que es generin. El festival tindrà lloc a Montblanc del 18 al 20 de juliol.