Montblanc - Segur (8-0)

Un sol triomf més separa el Montblanc de la fase d'ascens a Segona Catalana. Victòria còmoda que manté l'Atlètic Valls a set punts quan en queden nou per disputar-se.

Els d'Albert Pérez ja dominaven 2-0 als 8 minuts, ampliant el marge a tres gols de cara a la represa. Un partit sense història en què els montblanquins han estat clarament superiors a un Segur sisè classificat i que ja no disposa d'opcions de pujar de categoria. Fins a sis jugadors locals han aconseguit marcar per fer possible la vuitena victòria consecutiva.

Llàstima, però, que el Roda de Berà tampoc ha fallat i que la primera plaça, la d'ascens directe, segueix cinc punts per damunt. Dissabte (17 hores) el Montblanc passarà pel camp del Morell.