Els més petits de Montblanc, protagonistes de la Setmana Medieval

Els més petits de Montblanc han estat avui els protagonistes de la Setmana Medieval. Sant Jordi, la Princesa, el Rei i la Reina han visitat les escoles del municipi.

A la llar d'infants Els Merlets, un clàssic ja de la festa: la representació de la llegenda de Sant Jordi que fan els nens i nenes de la llar. Ben posats en el paper, han escenificat el sorteig, que decideix que la Princesa ha de ser lliurada al Drac. És llavors quan apareix el cavaller Sant Jordi, que mata la bèstia, i regala una rosa a la princesa nascuda de la sang del Drac.

I al Portal de Sant Jordi, la família reial s'ha trobat amb els més petits de la llar d'infants del col·legi Mare de Déu de la Serra, que s'han fotografiat amb els protagonistes de la festa.

Un dia especial pel Ramon i la Míriam, el Sant Jordi i la Princesa, que es troben amb la il·lusió dels més petits.

Ja a l'escola, els nens i nenes han representat algunes de les danses tradicionals d'una Setmana Medieval que ja ha engegat motors i que espera un cap de setmana ple d'actes.

El tret de sortida oficial serà aquest divendres amb el pregó de Màrius Serra i la Dracum Nocte. Dissabte la representació de la Llegenda es podrà seguir, a les 11 de la nit, per TAC12.