Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

La Conca aprova el seu pla estratègic per als pròxims anys

Intentar frenar la despboblació de la comarca i que aquesta esdevingui un potent atractiu turístic. Aquests són dos dels principals objectiu del Pla estratègic de la Conca de Barberà 2018-2015, que acaba de veure la llum.

El consell d'alcaldes de la Conca de Barberà ha donat llum verda al pla estratègic de la comarca 2018-2025.

El document, creat gràcies a un procés participatiu que ha durat més d'un any, recull 250 actuacions que es divideixen en tres àmbits: economia, territori i persones. Entre els grans objectius del document, destaquen el de revertir la despoblació de la comarca, impulsar l'ocupació i convertir la Conca en un destí de turisme familiar. 

El pla estratègic també vol millorar els serveis públics i l'autoconeixement de la comarca. Amb el vist-i-plau dels alcalde, ara serà ple del Consell del proper 25 de febrer qui l'aprovarà de manera definitiva.

un cop aprovat, les diverses àrees del Consell Comarcal es posaran a treballar per desplegar les actuacions. El document, tot i això, és obert i es revisarà cada any per adaptar-lo a les necessites del moment.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ