Montblanc ampliarà la zona de recollida selectiva a partir del 4 de febrer

Els nous carrers que se sumaran a la prova pilot són el Baluard, la plaça de Santa Anna, el Raval de Santa Anna i el de la muralla de Sant Francesc, el tram comprès entre la Muralla de Santa Tecla fins a la plaça de Sant Francesc.

D'aquesta manera, s'arribaria a 40 famílies i establiments més, que se sumaran a les 160 famílies actuals del nucli antic que, des de l'1 d'octubre acullen la prova pilot. Fins ara, la recollida selectiva en aquesta zona ha passat del 50 al 83%. L'objectiu és poder eliminar els contenidors d'aquests carrers i que l'espai públic estigui més net. D'aquesta manera, s'avança cap a l'objectiu final, que és aconseguir que la recollida selectiva porta a porta arribi a tota la vila. A poc a poc, aquest sistema s'anirà ampliant en diferents zones.

Tots els veïns de les noves zones on s'implantarà aquest nou sistema rebran als seus domicilis una carta explicativa, on detalla que, per recollir el kit del porta a porta s'hauran de dirigir al Consell Comarcal de la Conca de Barberà, a partir d'aquest dijous 24 de gener, i fins al 31 de gener.