Miriam Ortín i Ramon Solanes seran la princesa i el Sant Jordi de la Setmana Medieval

La Setmana Medieval 2019 de Montblanc ja té protagonistes. Ramon Solanes serà qui encarnarà Sant Jordi, mentre que Míriam Ortín farà el paper de Princesa en aquesta 32a edició, que se celebrarà del 23 d'abril al 5 de maig.

Tots dos van ser escollits aquest passat dissabte a la nit amb els vots dels socis de l'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc. En total hi havia 7 candidates a Princesa i 2 a Sant Jordi. I, finalment, en Ramon i la Míriam han resultat ser els afortunats. Just aquest diumenge ja es van enfrontar a la primera sessió fotogràfica. Els dos joves, de 18 i 21 anys, estan molt il·lusionats.

El repartiment es completa amb Paulino Gascón i Carmen Núñez, que interpretaran els papers de Rei i Reina. Durant la nit de dissabte, també es van donar a conèixer algunes de les novetats de la 32a Setmana Medieval, com la nova ubicació del Torneig Medieval Nocturn.

Enguany, també s'ha optat per renovar la marca i, a partir d'ara, a Setmana Medieval s'incorpora la paraula Sant Jordi i s'incorpora la imatge d'un drac com a logotip, obra de l'estudi Crea2. Pel que fa a la imatge del cartell, és obra del fotògraf David Oliete. Una altra de les novetats és l'estrena de la Cantata de la Llegenda de Sant Jordi, composta pel montblanquí Jordi Cartanyà i que interpretaran els 500 alumnes de cicle mitjà de totes les escoles de la Conca de Barberà.