Montblanc tanca el 2018 amb rècord de visites guiades al nucli medieval

Rècord de visitants, durant el 2018, al Montblanc Medieval amb les visites guiades que organitza l'Oficina de Turisme. Han estat l'element dinamitzador més important del nucli antic. No només pel turisme, sinó també pel comerç.

Més de 15.000 persones van gaudir durant el 2018 de les visites guiades a Montblanc, que s'ofereixen des de l'Oficina de Turisme de la Vila Ducal. Es tracta d'una xifra rècord. I és que mai s'havia superat la barrera dels 15.000.

La majoria de visitants que van optar per conèixer la capital de la Conca de la mà d'un guia ho van fer a través de la visita individual. Qui també té un pes important són els escolars. Durant el 2018, 194 grups d'alumnes van fer la visita guiada. L'èxit d'aquest producte s'explica, en part, pel paper que hi juga l'equip de guies turístics de Montblanc, i també per la seva adaptabilitat.

Les visites guiades s'han convertit en un element que ajuda a desestacionalitzar l'activitat turística de Montblanc. De fet, sovint es posen com a exemple de dinamització local.