Dilluns comencen les obres d'un nou tram del carrer Senan de Montblanc

Dilluns començaran les obres d'un nou tram del carrer Senan de Montblanc, el que toca a l'avinguda Doctor Folch i que és la part que li correspon a l'Ajuntament. La previsió és que tota la remodelació estigui enllestida per Setmana Santa.

Les obres per urbanitzar el carrer Senan de Montblanc estan avançant. Es tracta d'un dels grans projectes d'aquesta legislatura i la previsió és que per Setmana Santa ja estiguin finalitzades.

Des del desembre, s'està treballant en el tram que toca amb l'avinguda Manel Ribé, una actuació que va a càrrec del promotor dels habitatges de la zona que estan a mig construir. Aquest tram es preveu que estigui enllestit a principis de febrer.

D'altra banda, a la part que li correspon a l'Ajuntament, i que arriba fins a l'avinguda Doctor Folch, ja s'han fet treballs preliminars i les obres s'encetaran aquest proper dilluns, 7 de gener.

Un cop acabades les obres, es preveu poder analitzar el trànsit d'aquest carrer i, a partir d'això, es podria plantejar algun canvi de circulació i començar a treballar amb els camins escolars.

Pel que fa als contenciosos administratius presentats per alguns veïns del carrer, de moment segueixen endavant. L'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, però, destaca que els contenciosos estan fixats per a finals d'any i espera que no s'hi hagi d'arribar.