Cap de setmana intens a Montblanc

El jazz serà un any més la base principal del fetsival Essències de Montblanc, que arrenca aquest divendres i s'allargarà tot el cap de setmana. En aquest també s'emmarcarà l'acte solidari 'Montblanc es posa la gorra'

Avui arrenca la segona edició del festival Essències, que enguany arriba en una nova data i amb un format més redimensionat. Avui i demà, la plaça de sant Francesc s'omplirà de música en directe, gastronomia, artesania, conferències i activitats per als més petits. 

L'escenari l'obriran avui els montblanquins Bandarra Street Orkestra, que segur faran vibrar als assistents al festival. El festival combina diversos estils musicals amb el jazz com a base principal.

I diumenge la plaça de Sant Francesc no descansarà, amb la celebració de la festa solidària pel càncer infantil Posa't la Gorra. S'han programat activitats durant tot el dia: espectacles infantils i concerts de música, entre d'altres. 

Tot plegat servirà per donar el tret de sortida als actes previs de la festa major. De fet, diumenge també tindrà lloc el tradicional concert vermut que organitzen els grallers per la festa major, que arrenca el proper dijous 7 de setembre.