Montblanc renuncia a la piscina del càmping i en construirà una de municipal

Els condicionants imposats per la legislació que preveu l’ús dels equipaments esportius públics i l’impossibilitat d’adequar les instal·lacions a aquests requisits han fet que el consistori desistís del projecte per tornar a la idea inicial apuntada en el programa electoral. L’alcalde, de fet, ja s’ha compromès a posar fil a l’agulla i introduir una partida en els propers pressupostos per construir una piscina coberta.

Des de l’oposició la renuncia a l’ús públic de la piscina del càmping es va rebre amb cert alleujament, després dels dubtes que havia generat el projecte.

D’altra banda, es va aplaudir la idea de construir un nou equipament municipal tot i que es van posar en dubte els terminis expressats per l’alcalde, que va assegurar que la voluntat política del seu govern és que el proper octubre els montblanquins ja puguin gaudir del nou servei.

L’anunci del nou plantejament de la piscina coberta va arribar en un ple en què el consistori va aprovar per unanimitat la compra, per 104.000 euros en cinc anys, dels terrenys de l’antiga església de Prenafeta i la Torre del Moro per incorporar aquests elements al patrimoni municipal. Un gest aplaudit a la mateixa sala per veïns de la pedania, i que es podria repetir amb l’ermita del Pinatell.

D’altra banda, el plenari també va aprovar, amb els únics vots favorables del govern, unes ordenances fiscals que rebaixen en dos punts el tipus de coeficient de l’IBI i augmenta en cinc euros el rebut de la brossa. Tot plegat en el ple en què es va estrenar com a nou regidor Santi Porta, que fins a final de legislatura rellevarà Joan Casellas i n’assumirà les seves carteres: urbanisme, medi ambient i salut.