El PDeCAT considera inviable la piscina coberta de Montblanc

 

El grup del PDeCAT a l'oposició de l'Ajuntament de Montblanc ha denunciat aquest divendres "la irresponsabilitat" de l'equip de govern montblanquí per anunciar el projecte d'obertura a tota la població de la piscina climatitzada del Càmping Montblanc Park. Segons el grup demòcrata aquesta proposta no és viable.

El PDeCAT assegura que tècnics especialitzats han assenyalat que els costos del consum de climalització de l'espai no fan possible obrir la piscina a tota la població durant l'hivern, més les despeses de personal per obrir-la durant una època en què el càmping està tancat. Segons la formació, no s'ha tingut en compte tampoc la legislació que regeix les piscines privades, com és el cas. L'anunci, "obeeix a criteris electoralistes", diu el Pdecat, ocasionant falses expectatives als ciutadans.

De fet, la piscina coberta del càmping Montblanc Park havia d'obrir portes a tota la població el 15 de setembre i no ho ha fet. La piscina es va climatitzar i cobrir amb l'opció que els veïns de la Conca la poguéssin utilitzar durant l'hivern, segons un acord anunciat per l'Ajuntament de Montblanc. L'equip de Govern no ha volgut declaracions al respecte i emplaça al debat al Ple Municipal del proper dimecres.