Els alcaldes de Montblanc i Valls, escèptics amb el compromís de Foment d'accelerar les obres del Coll de Lilla

Nou tall de carretera per reclamar celeritat en les obres del túnel del Coll de Lilla. Una acció liderada pels alcaldes de Valls i Montblanc, que veuen amb escepticisme el compromís de Foment d'accelerar els treballs d'aquest tram de l'autovia A-27.

El lema ‘Túnel Coll de Lilla ja’ va presidir la protesta, que va començar a la rotonda de l’autopista a Montblanc i va tallar la nacional 240 i els accessos a l’AP-2 durant mitja hora. Una nova protesta liderada pels ajuntaments de Valls i Montblanc per reclamar que es desencallin les obres del túnel del Coll de Lilla i que s’acabi aquest tram de l’autovia A-27. Tot i el compromís de l’executiu socialista d’impulsar els treballs, els alcaldes són escèptics.

El territori reivindica l’A-27 com una via imprescindible per connectar la costa amb l’interior que permetrà reduir l’elevada sinistralitat de vies com la n-240.

Des de la mateixa protesta, el PSC va assegurar que acabar l’A-27 és una prioritat pel govern de Pedro Sánchez. Expliquen que les obres del túnel del Coll de Lilla, el tram més complex de tota l’autovia, s’han començat a desencallar i esperen que els resultats ja es vegin a la tardor.

Una setantena de persones van participar en la protesta. Fa just un any ja van tallar la carretera i aseguren que seguirán amb les accions reivindicatives si les obres no es desencallen.