El CF Montblanc ha de capgirar l'1 a 0 per pujar a Segona Catalana

No deixa de creure en la remuntada tal com es pot llegir a la pancarta que s'ha penjat davant les instal·lacions esportives del municipi. Aquest dissabte (17h.) els montblanquins rebran la Pastoreta amb les opcions intactes de pujar.

Confiança a la prèvia dels de la capital de la Conca de Barberà que mai han militat al segon esgraó del futbol de Catalunya. Albert Pérez recupera un parell d'efectius respecte a l'anada i sap que tan sols petits detalls van impedir signar un resultat positiu a Reus. Va avançar-se La Pastoreta i va fallar un penal el Montblanc. Per ascendir, ara toca la remuntada.

El desconeixement del rival dies enrere ja és cosa del passat. El Montblanc sap quines són les armes de La Pastoreta, segon classificat del seu grup i que compta amb avantatge mínim de camí cap a la Segona Catalana. Malgrat el perill de rebre un gol que obligui a fer-ne 3, els locals seran valents.

S'espera un Municipal ple aquest dissabte i a partir de les 5 de la tarda. El Montblanc o La Pastoreta acompanyaran el curs vinent a Segona la Unió Esportiva Valls, el Torreforta i el Vila-seca.