Montblanc critica la lentitud de les obres del túnel del Coll de Lilla de l'A-27

L'ajuntament de Montblanc demana fer un front comú a tot el Camp de Tarragona per pressionar al ministeri de Foment per a que acceleri les obres de l'A-27 a l'alçada del futur túnel del Coll de l'Illa. Creuen que el ritme actual és totalment insuficient

L'Ajuntament de Montblanc continua decidit a convocar manifestacions si les obres del túnel del Coll de Lilla no s'acceleren.  Aquesta setmana, l'alcalde Josep Andreu i el primer tinent d'alcalde, Francesc Benet, feien una visita a les obres, per comprovar-ne el seu estat. Asseguren que tot i que s'hi està treballant, el ritme és molt lent, i no és suficient per accelerar el projecte i complir amb els terminis previstos.

És per aquest motiu que volen parlar amb els ajuntament de Valls i Tarragona i altres municipis amb l'objectiu que se sumin a la reivindicació d'accelerar les obres del túnel del coll de Lilla. Tot i que no han posat data, esperen poder concretar una concentració unitària per reivindicar una infraestructura que consideren molt necessària per la Conca de Barberà i també pel conjunt del Camp de Tarragona.

Fa unes setmanes l'Ajuntament ja va criticar la inversió que l'Estat ha previst per enguany, que consideren insifucient per poder començar a foradar el túnel.

A les obres, continuen construint el viaducte que arribarà fins a la boca del túnel.