Retiren una polèmica pintada en suport a Puigdemont a Montblanc

Polèmica a Montblanc per la pintada d'un mur amb el missatge 'Benvingut President Carles Puigdemont'. Es va fer dissabte a l'entrada al municipi en una paret que té una part pública i una part privada, propietat del col·legi Mare de Déu de la Serra.

L'exalcalde i candidat de Junts per Catalunya a les eleccions, Pep Andreu, és un dels autors de la pintada.

L'Ajuntament lamenta que s'hagi fet una pintada en un espai públic sense tenir-ne el permís. Asseguren que l'exalcalde va fer una instància divendres al matí i, sense esperar a rebre la resposta, la pintada es va fer dissabte al matí. L'alcalde de Montblanc, Oriol Pallissó, diu que, més enllà del missatge, que respecta, s'ha fet sense seguir les normes. També lamenta les maneres d'actuar de Josep Andreu.

PINTADA ESBORRADA

Una pintada que aquest matí ja s'ha esborrat. Ho ha fet l'Ajuntament, asseguren, complint l'ordenança de civisme i en resposta a una petició del col·legi Mare de Déu de la Serra, que ha fet una instància demanant la restitució del mur.

Andreu no ha volgut fer encara declaracions, a l'espera de resoldre de qui és el mur on divendres es va fer una altra pintada, en aquest cas de suport a Palestina, i que no s'ha esborrat. L'Ajuntament assegura que, en aquest cas, és un mur privat i ningú s'ha queixat.

ANDREU PODRIA SER SANCIONAT

La Policia Local va aixecar acta mentre s'estava realitzant la pintada i, per tant, l'exalcalde s'enfronta a una sanció econòmica per pintar un espai públic sense permís.