Montblanc presenta una Setmana Medieval amb novetats

Montblanc entregarà la primera rosa de Catalunya. Serà durant l'acte inaugural de la 37a edició de la Setmana Medieval, que es renova de dalt a baix.

Cada any, en una cerimònia protocol·lària, una personalitat destacada oferirà a la vila la primera rosa de l'any. Enguany, el primer portant d'honor serà el periodista i escriptor Espartac Peran. Una rosa que ja s'ha tallat del roser del portal de Sant Jordi aquest divendres, i que es conservarà durant tota la setmana fins a l'inici de la festa.

L'acte inaugural és una de les novetats d'aquesta edició de la Setmana Medieval, però n'hi ha d'altres. Del primer cap de setmana destaca la Dracum Nocte, que compleix 25 anys renovant tot l'espectacle. Estrena guió, personatges, banda sonora i projeccions a la muralla.

BON RITME DE VENDES

Del programa d'actes també es ressalta l'acte de cloenda, que enguany recrearà la coronació del rei Pere el Cerimoniós. També hi haurà espectacles infantils, el mercat medieval i la mostra d'oficis, així com actes itinerants. Una Setmana Medieval que espera un gran ambient als carrers després de mesos de feina i assajos. També els principals personatges tenen ganes de donar el tret de sortida a la festa.

L'acte més emblemàtic de la Setmana Medieval, la Llegenda, tindrà lloc el dissabte 20 d'abril i es podrà veure en directe a TAC12. Les entrades per la primera representació ja s'han exhaurit, i l'aforament de la segona sessió ja té el 70% d'entrades venudes.