Montblanc i l'Espluga obren una nova etapa de col·laboració

Els equips de govern dels ajuntaments de Montblanc i de l'Espluga de Francolí es van reunir aquest dimecres per començar a treballar plegats en qüestions que afecten als dos municipis. Asseguren que la trobada ha estat fruit de la bona entesa entre governs i de la necessitat de trobar sinergies. Diuen que ha arribat l'hora de canviar les coses i mirar-se de cara.

D'aquesta primera reunió entre governs n'han sortit diverses línies de treball. Per exemple, els dos ajuntaments volen treballar per millorar la mobilitat ferroviària i per carretera de la comarca. També exploraran la possibilitat de compartir borses de treball per cobrir les necessitats de personal que tenen els dos consistoris.

HI HA BONA SINTONIA

En una segona reunió, que es farà a l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí, s'abordaran altres temes que han quedat pendents en matèria de cultura i festes, de turisme o de promoció econòmica.

Si bé els alcaldes de Montblanc i l'Espluga de diverses èpoques s'havien trobat per diversos motius, aquesta és la primera vegada que els governs dels dos ajuntaments més grans de la Conca obren una línia de treball permanent.