Montblanc registra el millor primer trimestre turístic dels últims 4 anys

A les portes de la Setmana medieval, Montblanc fa balanç de la Setmana Santa i del primer trimestre, amb molt bons resultats, els millors dels últims 4 anys. La nova Oficina de Turisme, propera a la zona del pont Vell i al costat de l'antic celler modernista, seria un dels motius de les xifres positives. De gener a març l'Oficina de turisme ha atès més de 2000 consultes, el que representa un total de 7.500 persones.

Unes xifres que consoliden la nova ubicació de l'oficina, des des del passat mes de juliol es troba a tocar de l'antic celler modernista de Montblanc. També s'han registrat bones xifres a les visites guiades, que aquest primer trimestre han fet més de 3.000 persones. Hi ha ajudat novament la campanya de la calçotada. La Setmana santa, d'altra banda, també ha deixat xifres molt positives, amb més de 1.800 consultes. 

Turisme ja es preparar ara per acollir els turistes que visitaran la vila per la Setmana Medieval, i està treballant també en la proper edició de Brickània, que tindrà lloc al juny.