Els racons patrimonials de Montblanc s'omplen de poesia

Una setantena de poetes van concentrar-se al sindicat vinyater per participar d’una ruta pel Montblanc monumental en què mentre els poetes descobrien els principals racons patrimonials de la capital de la Conca, s’entretenien també a recitar. El Pont Vell, l’Antic Hospital de Santa Magdalena, l’església de Santa Maria o el Portal de Sant Jordi, van ser alguns dels punts escollits per dur a terme la jam poètica.

Pprop de dues-centes poesies van omplir de versos i mots el racons patrimonials de la Vila Ducal. Una ruta poètica iniciada al Pont Vell en què literatura i arquitectura patrimonial es van fusionar per convertir les pedres en versos en la tercera edició d’una trobada de poetes d’arreu dels Països Catalans que va servir per evidenciar la salut òptima del gènere poètic en llengua catalana.

En total, gairebé una setantena de poetes van concentrar-se al sindicat vinyater per participar d’una ruta pel Montblanc monumental en què mentre els poetes descobrien els principals racons patrimonials de la capital de la Conca, s’entretenien també a recitar. El Pont Vell, l’Antic Hospital de Santa Magdalena, l’església de Santa Maria o el Portal de Sant Jordi van ser alguns dels racons que es van omplir de poesia

Canvia't al 39 a la TDT