L'ACA finançarà l'ampliació del barranc de la Pasquala que permetrà construir habitatge

Montblanc ampliarà el barranc de la Pasquala. L'Ajuntament ja té pràcticament enllestit el projecte que permetrà desencallar el pla de la Batedora, que ara es considera zona inundable.

L'equip de govern es va trobar, sobre la taula, un projecte que projectava la construcció d'una bassa de més d'1 hectàrea, afectant a una empresa vinícola.

Aquesta nova opció, que té el vist-i-plau de l'Agència Catalana de l'Aigua, permetrà ampliar el mateix barranc sense afectar altres terrenys. El projecte s'ha de presentar abans del mes de març. Les obres es calcula que podrien tenir un cost d'1 milió d'euros, 

barranc

El barranc, que està a tocar dels barris de Sant Maties i Nialó, també afecta el futur desenvolupament del pla de la Batedora, on l'Ajuntament vol promoure la construcció d'habitatge. El govern vol, això sí, modificar-lo per adaptar-lo a la realitat i actual. 

Les obres per ampliar el barranc estaran finançades per l'ACA, excepte el pont del carrer General Prim que passa per sobre del barranc, que haurà d'assumir l'Ajuntament.