L'equip de govern de Montblanc es despulla

L'equip de govern de l'Ajuntament de Montblanc va rendir comptes, aquest dissabte, en una sessió informativa oberta a la ciutadania. L'objectiu era explicar el pressupost aprovat pel 2024, però també els projectes amb els quals està treballant el govern.

Els regidors i regidores de cada àrea van explicar els projectes en marxa, així com les subvencions que s'han demanat per poder-los desenvolupar.Però també van explicar projectes més a llarg termini, com la futura ampliació del CAP de Montblanc amb la qual l'Ajuntament ja treballa amb el Departament de Salut.

131313

Segons el consistori, ara s'està buscant el millor terreny per fer-lo possible.En matèria d'habitatge, un dels temes que més preocupa al govern, s'està treballant a buscar noves fórmules d'habitatge, com la masoveria urbana o els habitatges cooperatius.

També es van explicar altres projectes, com la intenció d'obrir el pati de l'escola pública de Montblanc fora de l'horari escolar o la renovació de la il·luminació del centre històric.El govern vol convocar aquests actes, com a mínim, dues vegades l'any, per rendir comptes davant la ciutadania.