L'alcalde de Montblanc acusa Josep Andreu de promoure ocupacions il·legals

 

L'aparent cordialitat en el ple de l'Ajuntament de Montblanc d'aquest dimarts es va trencar enmig del debat dels pressupostos, que es van aprovar només amb el suport del govern. Altra vegada, la ferida entre l'alcalde, Oriol Pallissó, i Josep Andreu, qui ostentava el càrrec fins al maig, va tornar a sagnar. 

Novament, tensió i atacs personals. Aquesta vegada, però, van anar més enllà, perquè l'actual batlle va acusar a Andreu d'haver promogut ocupacions il·legals d'habitatges i de fraus elèctrics. També va afirmar que en anteriors mandats la Brigada Municipal havia fet tasques en propietats privades. 

L'anterior batlle va desmentir les paraules de Pallissó i va assegurar que mai ha practicat aquestes actuacions. Sí que va admetre que ha ajudat a gent humil i manté que ho continuarà fent. 

Altres regidors van sortir al pas enmig d'aquesta crispació, com companys d'Andreu de Montblanc Progressa o el primer tinent d'alcalde. Van demanar tornar al terreny estrictament polític i deixar aparcades les qüestions personals.