Montblanc busca emprenedors per omplir els locals buits

Montblanc té una seixantena de locals comercials buits, la majoria al centre històric. Amb l'objectiu d'aconseguir que tornin a acollir un negoci, l'Ajuntament de Montblanc ha engegat una nova campanya per tal de visibilitzar-los.

En aquesta ocasió, la campanya s'ha centrat en una dotzena de locals buits del centre. S'han decorat els aparadors amb possibles idees de negocis que no existeixen a Montblanc. En aquesta ruta de possibles negocis hi ha una sabateria, una carnisseria ecològica o una botiga d'escalada, entre d'altres.

HAN ACOLORIT ELS APARADORS

comerç Montblanc

@natilles_artist ha estat l'encarregada de pintar els aparadors dels locals amb idees de negoci ben diverses. Assegura que les idees van sortir després de fer una llista molt llarga de possibles nous comerços.

A cada aparador, a més, hi ha informació de les característiques del local. En les dues anteriors campanyes es van aconseguir llogar quatre locals per instal·lar-hi nous negocis. La campanya ha estat impulsada des de l'Oficina de Treball als Barris de l'Ajuntament de Montblanc.