Lilla es tornarà a manifestar a finals de setembre o inicis d'octubre per les esquerdes

Els veïns de Lilla es tornaran a mobilitzar si el Ministeri de Transports no els paga les indemnitzacions per les esquerdes.

Fa més d'un any que es van quantificar els danys en més de 600.000 euros i encara no han cobrat ni un euro. Estan farts d'esperar i temen, que amb la imminent inauguració del túnel del Coll de Lilla, el tema quedi en l'oblit.

Volen tornar a sortir al carrer, com van fer el març de l'any passat, entre finals de setembre i principis d'octubre, abans de la inauguració de les obres.

SUPORT DE L'AJUNTAMENT

L'Ajuntament ja ha anunciat que es mobilitzarà al costat dels veïns si el Ministeri no compleix aviat amb l'acord signat.

L'alcalde de Montblanc, d'altra banda, assegura que intentarà convocar una reunió a quatre bandes amb el Ministeri, els veïns de Lilla, l'alcaldessa pedània i l'Ajuntament per parlar del tema. Una reunió que, diu, no s'ha fet mai.

Els veïns de Lilla van acceptar les indemnitzacions el novembre de l'any passat per agilitzar els tràmits. També asseguren que hi ha altres temes per resoldre, com ara el pont de Can Magre o les pantalles acústiques, que diuen són insuficients.