Andreu incorpora com a número 2 al secretari municipal, Marià Gomis

Marià Gomis i Anna Lafebre ocuparan els números 2 i 3 de la candidatura de Montblanc Progressa. El cap de llista i actual alcalde, Josep Andreu, ha assegurat que han optat per renovar els primers números de la candidatura per donar-li aire fresc.

GOMIS, DE SECRETARI A POSSIBLE REGIDOR 

Gomis, fill de l'exalcalde de Montblanc, Josep Gomis, és actualment el secretari de l'Ajuntament de Montblanc, un càrrec que deixarà si acaba sent elegit regidor. Assegura que durant la campanya s'agafarà dies de vacances per no interferir amb la seva feina.

Andreu ha volgut agrair el pas endavant de Gomis. Assegura que la seva il·lusió, més que ser secretari de l'Ajuntament, és acabar sent alcalde.

LEFEBRE, AL NÚMERO 3

Anna Lafebre, que ocuparà el número 3, va estar molt temps implicada en el procés independentista. Va ser coordinadora de l'ANC a la Conca i membre del secretariat nacional de l'Assemblea, i per primera vegada ocupa un lloc a una llista electoral.

BENET, FORA DELS LLOCS CAPDAVANTERS

Això deixa fora dels primers números Francesc Benet, actual primer tinent d'alcalde i durant molts anys número dos d'Andreu. L'alcalde assegura que els compromisos professionals han sigut incompatibles amb la dedicació política.

Pel que fa a la resta de regidors que actualment formen part del govern, Andreu ha assegurat que més endavant es coneixerà quina posició ocupen.