Els veïns de Lilla continuen sense cobrar

Els veïns de Lilla reclamen que se'ls pagui al més aviat possible les indemnitzacions per reparar les cases esquerdades a causa de les obres de l'A-27.

A finals d'any, els afectats van acceptar les valoracions fetes pel Col·legi d'Arquitectes, que sumaven més de 600.000 euros en total. D'acord amb aquests informes, el Ministeri de Transports es va comprometre a pagar les obres. Però els veïns no tenen data per cobrar i es queixen que, cada dia que passa, és un dia que perden.

PAGAMENTS AVANÇATS

Hi ha veïns que han avançat els diners per poder començar ja les obres, però no tots s'ho poden permetre. Asseguren que neguiteja molt conviure, cada dia, amb les esquerdes que afecten les seves cases.

L'AJUNTAMENT ANIRÀ A MADRID

L'Ajuntament de Montblanc ha pressionat el Ministeri perquè faci efectiu el pagament de les indemnitzacions. Demanaran una reunió a Madrid per accelerar el tràmit. L'Ajuntament també va aprovar, al ple del mes de gener, bonificar l'impost d'obres per facilitar els treballs a les cases afectades, que són gairebé un centenar.