Concactiva va assessorar gairebé mig miler de persones el 2022

Concactiva va orientar l'any passat unes 450 persones en la recerca de feina o d'estudis. És un dels serveis que ofereix el Centre d'iniciatives empresarials de la Conca de Barberà, que s'encarrega de la promoció econòmica de la comarca.

Concactiva s'ha convertit, amb els anys, en un centre de formació integral. Només l'any passat es van realitzar 1.550 hores de formació amb prop de 200 alumnes. Els perfils amb els quals més treballen a Concactiva és amb joves que tenen dificultats per aconseguir la seva primera feina o amb persones majors de 45 anys. Els ofereixen orientació i també un ampli ventall de formació de diversos nivells.

Concactiva també assessoren emprenedors que volen iniciar el seu propi projecte. Només l'any passat van atendre més de 130 persones que ha resultat en l'obertura de 17 nous negocis o empreses. El centre d'iniciatives empresarials de la Conca de Barberà està homologat per poder-hi dur a terme fins a 70 especialitats. Cada any en trien algunes, i per aquest 2023 és novetat un curs d'atenció sociosanitària.