ERC presenta la seva llista a Montblanc

Esquerra Republicana a Montblanc ja ha presentat la seva llista electoral a quatre mesos de les eleccions. Es tracta d'una llista cremallera de 23 persones. La candidatura combina cares noves a la política montblanquina i d'altres de conegudes, algunes vingudes d'altres formacions polítiques.

PALLÀS, NÚMERO 2 I ARDILA NÚMERO 3

El candidat, Oriol Pallissó, tindrà de número dos l'actual regidora i presidenta del Consell Comarcal de la Conca, Carme Pallàs. El número tres serà Pepe Ardila, qui ja va ser regidor de l'Ajuntament l'època del govern d'unitat l'any 2013 amb l'Entesa, formació vinculada a Iniciativa per Catalunya Verds.

Els actuals regidors Judit Pere i Cesc Viñas seran la quarta i el cinquè de la llista. I Jordina Moix ocuparà la sisena posició. Pallissó destaca que és una llista que combina experiència i joventut.

L'actual directora dels serveis territorials d'Interior a Tarragona, Eli Llombart, ocupa la desena posició de la candidatura, mentre que la directora general de Difusió de la Generalitat, Eva Pomares, tancarà la llista al número 23.

La presentació d'aquest diumenge, que va omplir la sala de les Corts Catalanes de Sant Francesc, va servir també per conèixer l'eslògan de campanya dels republicans i per conèixer alguns dels eixos del seu programa electoral que giraran entorn l'arrelament, el benestar i la participació.