La Setmana Medieval de Montblanc estrenarà una Llegenda renovada

La Setmana Medieval de Montblanc estrenarà un nou format de la representació de la Llegenda de Sant Jordi l'any 2023. L'espectacle més emblemàtic de la festa es renova de dalt a baix. Estrena nou text, nous personatges i noves escenes, però mantenint l'essència del text original de Joan Amades, qui va situar la Llegenda de Sant Jordi a Montblanc. 

L'actual format de la Llegenda de Sant Jordi es va estrenar l'any 2014. En el seu moment va suposar un salt endavant, convertint-lo en un dels espectacles a l'aire lliure més importants de Catalunya. L'any 2017 es va estrenar el nou Drac i ara, amb la voluntat de continuar innovant, es presenta una nova llegenda. 

Una representació amb un text més contemporani i amb una Princesa més del segle XXILa representació de la Llegenda de Sant Jordi, que es podrà veure a TAC12, es farà la nit del 22 d'abril al Foradot. Abans, al gener, es triaran els principals protagonistes de la festa. La 36a edició de la Setmana Medieval tindrà lloc del 21 d'abril a l'1 de maig de 2023.