Queixes a Montblanc per la nova rotonda

La nova rotonda que s'ha instal·lat a Montblanc ha causat problemes en els primers dies de funcionament. Veïns i negocis propers lamenten que l'Ajuntament no els hagi avisat abans d'iniciar els treballs. És el cas de la farmàcia que hi ha a tocar. Es queixen que els han tret les places d'aparcament de davant sense previ avís.

Amb la nova rotonda, també es complica l'entrada de mercaderies d'una empresa situada en aquest punt de Montblanc. Perque els camions de gran tonatge puguin entrar, han de cometre una infracció i fer la rotonda al revés.

A més, els autobusos que transiten per la rotonda van tenir problemes durant les primeres hores a causa de les pilones provisionals.

L'Ajuntament de Montblanc assegura que la rotonda, que s'ha fet amb un projecte del Servei Català de Trànsit, compleix la normativa. El regidor de Mobilitat assegura que, a la llarga, l'objectiu és evitar que vehicles de gran tonatge passin pel centre de la vila.

A falta d'alguns detalls, les obres ja estan enllesties. L'objectiu de l'Ajuntament, amb aquesta obra, és reduir les infraccions de trànsit i millorar la visibilitat i mobilitat de la zona.