Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Mig milió d'euros per recuperar l'entorn del Pont Vell de Montblanc

 

Nou pas endavant de l’Ajuntament de Montblanc per la reforma de l’entorn del Pont Vell. El consistori destinarà 300.000 a la compra d’un immoble que enderrocarà i 180.000 per adquirir els terrenys de l’antiga Bòbila. Una despesa que només va aconseguir els vots a favor del govern. L’oposició critica la falta de definició del projecte i el fet que aquestes operacions es pagaran durant els propers 3 anys.

L’Ajuntament pagarà 180.000 euros pels terrenys de l’antiga Bòbila, que es convertirà en un equipament cultural i històric que recordarà el passat industrial de Montblanc. A més el consistori comprarà un immoble a l’entorn del Pont Vell. Costarà 300.000 euros i s’enderrocarà. Aquestes operacions es començaran a pagar ara i fins al 2020 i formen part del projecte de reforma de l’entorn del Pont Vell. L’equip de govern es va quedar sol en l’aprovació d’aquesta despesa i des de l’oposició no hi van donar suport. Critiquen la poca definició del projecte i el fet que aquestes operacions es pagaran durant els propers 3 anys. Per això, la CUP i la FIC hi van votar en contra i el PDeCAT s’hi va abstenir. L’alcalde va criticar el fet que no hi donessin suport a aquestes operacions i es va adreçar especialment a la CUP. Destaca que la intervenció a la zona del Pont Vell convertirà la zona en un espai verd i d’equipaments. Pel que fa a temes econòmics, l’Ajuntament ha anat reduint el deute i actualment és de dos milions i mig d’euros. La intenció del consistori és, però, aconseguir tenir un endeutament zero en 4 anys.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ