El patrimoni monumental de Montblanc protagonista d'una trobada d'Instagramers

La xarxa social de fotografia Instagram cada dia està més present a les nostres vides. Molts cops aquest món virtual es trasllada a la realitat. Un exemple és la trobada d’Instagrames que s’ha fet aquest cap de setmana a Montblanc. L’objectiu, descobrir un nou lloc i sobretot fer moltes fotografies. Nosaltres no vam faltar en aquesta cita.

Racons de Catalunya és un perfil d’Instagram que és seguit per més de 37 mil persones. Des de l’any passat organitza trobades en diversos punts del territori català entre els seus seguidors. Aquest cap de setmana Montblanc ha estat la població escollida per aquesta Instameet, hi han participat una cinquantena d’Instagramers.

L’oficina de Turisme de Montblanc els ha organitzat una visita pels diversos racons de la població medieval. A banda de descobrir nous entorns, el principal objectiu és fer moltes fotografies. Amb el mòbil o amb una càmera, qualsevol opció és bona. L’important capturar una imatge diferent.

En una jornada com aquesta cada participant pot arribar a fer més d’un centenar de fotografies. Moltes d’aquestes aniran a parar en aquesta xarxa social i seran vistes per milers de persones, amb la repercussió turística que això pot tenir.