El polígon de CIMALSA a Montblanc, pendent dels estudis arqueològics

CIMALSA ha encarregat els treballs arqueològics al futur polígon logístic de Montblanc per determinar si hi ha restes romanes a una zona propera a l'entrada de l'autopista. Aquest és un tràmit necessari per saber com pot afectar a la vialitat del polígon i també per poder aprovar el projecte urbanístic. Cimalsa ha encarregat els treballs per un import de 46.000 euros amb un termini d'execució de quatre mesos.

Actualment està aprovat definitivament el Pla Parcial del polígon a Montblanc i el projecte d’urbanització es troba en fase de redacció. Es preveu que el mes d’abril es presenti a l’Ajuntament de Montblanc per a la seva aprovació.

Aquest polígon logístic arriba ara a la seva recta final, després de molts anys de tràmits. Després de l'aprovació del projecte, s'haurà d'aprovar la reparcelació, i s'hauran d'adquirir els terrenys que falten per fer-hi els accesos. El polígon de CIMALSA ocupa una extensió de 97 hectàrees i es troba en uns terrenys entre la via del tren convencional i la de l'AVE, a tocar de l'AP-2 i de les carreters N-240 i C-14