Bonpreu obrirà un centre logístic a Montblanc

Bonpreu implantarà un centre logístic a Montblanc amb una inversió de prop de 50 milions d'euros. Donarà servei a les comarques de Tarragona i Lleida i també a l'Aragó i es calcula que podria generar fins a 500 llocs de treball. És l'única empresa que va presentar oferta per comprar les dues primeres parcel·les del Logis Montblanc que CIMALSA va comercialitzar.

Ocuparà uns terrenys de gairebé 20 hectàrees i serà un dels centres logístics més grans de l'empresa de supermercats catalana. Ho ha anunciat aquest dijous des de Montblanc el vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró. Assegura, a més, que és una de les més grans inversions fetes a la comarca en els darrers deu anys.

L'Ajuntament de Montblanc ha celebrat que el Logis Montblanc comenci a ser una realitat després de gairebé 20 anys de treball. Esperen que sigui un gran impacte per l'economia de la Conca de Barberà i ajudi a revertir el despoblament que pateix. 

L'any vinent començaran les obres

Amb l'arribada de la primera empresa, CIMALSA començarà a executar la urbanització del polígon amb una inversió de 15 milions d'euros. S'espera que pugui estar llesta a finals del 2022. A més, de manera paral·lela, l'empesa podrà començar a construir el seu centre logístic. 

El polígon, que té un total de 356.000 metres quadrats, comptarà amb una planta fotovoltaica per fer-lo totalment sostenible, a més d'una futura estació ferroviària. El termini de presentació d'ofertes per les primeres parcel·les es va acabar just aquest dilluns.